Over ons

MustanHost Company is een van de nieuwste hostingproviders ter wereld. We zijn eind 2019 geopend en in zo’n korte periode zijn we al in staat om bepaalde resultaten te bereiken. Ons team heeft meer dan 30 mensen, die allemaal echt gepassioneerd zijn over onze gemeenschappelijke zaak en zich inzetten voor het resultaat.

Ons doel

Het hoofddoel van ons bedrijf is om kwalitatief hoogwaardige hosting in Nederland te bieden tegen evenwichtige prijzen en uitstekende voorwaarden en service. Onze nieuwste servers met NVMe SSD-technologie lossen het probleem van langzaam laden en instabiliteit op. U hoeft niet langer met dergelijke problemen om te gaan, dus wij zullen u en uw projecten voorzien van snel laden en stabiele 24/7 werking.

Klanthouding

Wij geven om u en controleren voortdurend de status van onze servers. Elke dag maken we een back-up van alle servers om u in elke situatie te helpen en uw site weer in goede staat te brengen. Onze technische ondersteuning werkt de klok rond. We helpen ook om te zorgen voor verhuizing naar onze hosting en compenseren u voor de betaalde periode van andere providers.

info@mustanhost.com
8.00-20.00