Седат Игдеджи, Sedat Igdeci, Cedat Igdeci, Bekir Igdeci, Lidiya Igdeci, Elizaveta Igdeci

Doorverwijzing

Als u sites maakt, zich specialiseert in hun promotie, of gewoon een publiek heeft waar u over kunt praten over shared hosting, dan hebt u een geweldige kans om extra winst te maken. Word lid van ons hostingverwijzingsprogramma en ontvang op elke handige manier tot 30% van elke service die door uw verwijzing wordt betaald.

Uitgebreid voordeel

Kies handige functies voor jezelf en voor je publiek. We bieden niet alleen betaalbare shared hosting, maar ook een veilige flexibele cloud voor het actief ontwikkelen van projecten.

Voordelen van een verwijzingsprogramma

Krijg een stabiel percentage van de diensten gekocht door verwijzingen, zonder het te verminderen wanneer ze worden vernieuwd.
De omvang van de overdracht is maximaal 30% van de kosten van de service betaald door de verwijzing, evenals van elke betaling of verlenging door hem.
Voor gebruikers van de cloudservice is de overdrachtsgrootte 10%, wat zeer voordelig is voor onze partners.
Gemiddelde vertaalgrootte

Het aantal aangeboden diensten varieert voor gebruikers van shared hosting en de cloud. De gemiddelde cheque voor de eerste is 80 fl, terwijl de laatste 160 fl uitgeeft. Als gevolg hiervan kunt u voor het eerste jaar op winst rekenen van één verwijzing variërend van 900 tot 2300 fl, wat uiteindelijk een buitengewoon voordelig aanbod is.

Andere redenen om onze partner te worden

  • We zijn klaar om uw resource te adverteren via speciale vensters waar we ontwikkelaars en professionals aanbevelen op het gebied van website-promotie. Bovendien wordt alles kosteloos uitgevoerd.
  • We staan ​​klaar om u gratis shared hosting te bieden, maar dit is niet mogelijk vanwege bureaucratische problemen. Om deze reden geven we de maximaal mogelijke korting van 30% voor onze partners.
  • We beschouwen niet alleen geregistreerde klanten die op uw verwijzingslink hebben geklikt. De gegevens die u van uw klant ontvangt, zijn voldoende, de rest wordt overgenomen door het servicepersoneel mustanhost.

Het is de moeite waard om te overwegen dat alleen juridische entiteiten en individuele ondernemers kunnen deelnemen aan het verwijzingsprogramma.

Hoe een partner te worden

  1. Registreer je op de site
  2. Na registratie ontvangt u uw verwijzingslink
  3. U kunt het op uw website plaatsen of aan uw klanten verstrekken
  4. Nadat iemand zich heeft aangemeld voor uw link en betaalt voor hostingdiensten, wordt een percentage van de bestelling in rekening gebracht

Begin

info@mustanhost.com
8.00-20.00
Седат Игдеджи, Sedat Igdeci, Cedat Igdeci, Bekir Igdeci, Lidiya Igdeci, Elizaveta Igdeci