Sponsoring

We bieden servercapaciteiten tegen voordelige voorwaarden voor non-profitprojecten, evenals internetbronnen die belangrijk zijn voor het openbare leven.

Wie kan hulp inroepen?

Goede doelen organisaties

Verschillende stichtingen en verenigingen die gespecialiseerd zijn in het helpen van andere mensen en milieu-activiteiten, middelen die gespecialiseerd zijn in het werven van fondsen voor het verstrekken van medische behandeling voor ernstig zieke mensen, evenals andere projecten die belangrijk zijn voor de samenleving, kunnen voordelen ontvangen bij het hosten van een website.

Culturele organisaties

Wij staan ​​klaar om onze hulp te bieden aan de organisatoren van internetbronnen die gespecialiseerd zijn in de ontwikkeling en het onderhoud van de nationale cultuur.

Educatieve projecten

Onze hosting ondersteunt actief alle soorten gemeenschappen, evenals educatieve projecten die actief zijn op het gebied van informatietechnologie.

Voordelen van het werken met ons

Werken met onze hosting heeft veel voordelen voor uw site. Dankzij mustanhost.by kunt u uw bedrijf transformeren van een klein bedrijf naar een groot bedrijf. Onze belangrijkste voordelen zijn:

  • Snelle gegevensoverdracht. Volgens deze parameter loopt onze hosting 3 keer voor op de middelen van concurrenten dankzij de innovatieve NVMe SSD-technologie;
  • 24/7 technische ondersteuning, waarbij professionele specialisten werken, klaar om te helpen met elke vraag die zich voordeed;
  • Gebruiksvriendelijke interface, intuïtief, zelfs voor een beginnende gebruiker;
  • Betalingsgemak wordt geboden door de mogelijkheid om services te kopen op elke manier die bij u past;
  • Lage prijzen. De kosten van onze services zijn zelfs beschikbaar voor een startend bedrijf en met de mogelijkheid om parameters te configureren, kunt u alleen de benodigde services gebruiken;
  • Mustanhost.nl apparatuur bevindt zich op het grondgebied van Europa en is gecertificeerd volgens de internationale standaard TIER-III.

Wilt u profiteren van voorkeursvoorwaarden?

Neem contact met ons op en wij zullen uw aanvraag voor verdere sponsoring in overweging nemen.

E-mail: info@mustanhost.com

info@mustanhost.com
8.00-20.00